De Bakspieker 8 7609CL Almelo T. 0546-814510

Tot onze grote spijt hebben we  door ziekte en andere omstandigheden te maken met een beperkte bezetting van onze vaste balie dames. Martine en Ismene hebben gelukkig wel hulp van 2 fijne inval krachten - Chantal en Lieke. Chantal heeft al vaker in onze praktijk gewerkt (tijdens de corona lock down). U kunt haar geregeld aantreffen achter de balie. Lieke heeft verschillende keren stage bij ons gelopen en is net geslaagd voor haar afrondende examen. We zijn heel trots op haar! Zij assisteert vooral in de spreekkamer.Toch zult u af en toe merken dat zaken iets minder snel of soepel geregeld worden, dan u van ons gewend bent, maar we doen absoluut onze best!

Af en toe gesloten

Ook ontkomen we er af en toe niet aan om de praktijk een middag te sluiten. Onze vaste partner in die omstandigheden, dierenartsenpraktijk Aalderinkshoek is helaas permanent gesloten (door brand). De partners in Almelo zijn helaas ook minder flexibel door beperkte bezetting. 
Vandaar dat wij dan ook af en toe een beroep doen op de andere collega's uit onze spoeddienst groep. 

Bestellen voer en medicijnen en bellen voor afspraken

Verder is het fijn als u zo veel mogelijk bestelling van voer en medicijnen wil regelen via ons app nummer: 06-53339404 of via de mail, zie onder contact op deze website.
Uw bestellingen liggen dan de volgende werkdag voor u klaar.
Ophalen van voer en medicijnen en bellen voor afspraken graag zo veel mogelijk tussen 10.30 en 12.30 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur

Onze excuses voor het ongemak.

Tot onze grote vreugde hebben we vanaf 1 januari 2023 een nieuwe dierenarts. Jantine Lasonder versterkt ons team. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als gedragskundige heeft ze vorig jaar haar oude beroep weer opgepakt. In principe werkt ze op dinsdagmiddag en woensdagochtend  en afwisselend op de donderdag- of vrijdag middag. Welkom Jantine!

27 december 2022

De tijdelijke samenwerking tussen de Kooikershof en Pietie Segers heeft al met al toch 2 jaar geduurd. De personeelsschaarste is ook in ons vak duidelijk. Toch gaat Pietie ons vanaf deze week verlaten, 29 december is haar laatste keer. We willen haar graag bedanken voor de samenwerking. Altijd een goed humeur en altijd zin om aan te pakken! 

Vanaf 1 januari gaan wij verder met Jantine Lasonder. Zij gaat een aantal dagdelen in de week bijspringen. Binnenkort een wat uitgebreidere kennismaking!

 
14 september 2022

Na een jaar deel te zijn geweest van ons team, heeft Noesse een andere werkplek gevonden. We bedanken Noesse bij deze voor haar bijdrage van het afgelopen jaar en zijn als afscheid heel gezellig samen uit eten geweest. We wensen haar veel plezier op haar nieuwe werkplek.

September 2021 

Na jarenlang in dezelfde samenstelling te hebben gewerkt, zijn er de laatste tijd een aantal veranderingen waar we iedereen graag van op de hoogte brengen. Mogelijk hebt u het zelf al gemerkt in de praktijk of meegekregen via Facebook.

Mieneke van Kooten heeft helaas aan het begin van het jaar  2021 afscheid van ons genomen. Ze is haar roeping gaan volgen en werkt in Malawi in een kinder tehuis. Ze is erg blij met haar keuze, al sluit ze niet uit dat ze in de toekomst weer gaat werken als dierenarts.

IMG 20210924 WA0001


Sinds begin januari 2021 werkt Pietie Segers geregeld vrijdagmiddag in de praktijk. IOok op andere dagen en in vakanties springt ze bij. Ze is een zeer ervaren dierenarts en heeft altijd in de regio gewerkt. We zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe collega voor meer uren per week, maar er zijn veel vacatures en tot nu toe hebben we nog geen match gevonden. 

IMG 20210205 WA0011

Ook voor de assistentes zijn er wat wijzigingen in de bezetting. Marion is al enige tijd geblesseerd en is wel in de praktijk, maar kan haar normale werk maar beperkt uitvoeren. Tot ons grote plezier is Ismene Kloppenborg heel soepel van stagiaire overgestapt naar paraveterinair (sinds haar diploma in mei 2021). Zij neemt in elk geval al Marions taken over en meer.  Ze is in het team opgenomen alsof ze er al jaren deel van uit maakt.

FB IMG 1632396159783

Tot onze spijt heeft Marianne de Zeeuw ons per 1 oktober 2021 verlaten. Zij heeft een baan gevonden buiten de dierengeneeskunde, in een groot bedrijf, waar ze haar financiële/administratieve passie volgt. Zij is sinds april 2005 in dienst van de praktijk geweest en heeft ons dus na 16.5 jaar verlaten. Ze is altijd een zeer betrokken en zeer stabiele assistente en een heel fijne collega geweest. We gaan haar natuurlijk enorm missen.

 20210928 124817


Gelukkig hebben we Noesse Burgwal  bereid gevonden om meteen met inwerken te starten. Noesse is al jaren lang een bekende in onze praktijk nadat ze in 2004 en 2006 stage bij ons had gedaan als paraveterinair. De laatste jaren runde ze haar eigen hondenuitlaatservice "door weer en wind". Noesse heeft in die hoedanigheid en als fokker van Shiba's een berg relevante ervaring. Zij gaat in elk geval de komende tijd de balie werkzaamheden van Marianne overnemen. Dat betekent dat u nieuwe stemmen aan de telefoon hoort.

 

Update 2022

Zoals overal zijn ook bij ons de corona maatregelen niet meer van toepassing. Wel horen we het graag als u ziek bent en afspraken daardoor niet door kunnen gaan!

 

Onze corona maatregelen nog een keer op een rij

  • De praktijk is elke dag geopend van 8.30 tot 17.00 uur, avondspreekuren zijn op dit moment nog niet mogelijk
  • Wij vragen u 1,5 meter afstand te houden
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht, wij dragen een scherm
  • Wij laten 3 personen tegelijk in de wachtkamer. (dus even buiten of in de auto wachten en liever niet te dicht voor de deur)
  • Wij laten 1 persoon in de spreekkamer. Als u een afspraak heeft komt u dan ook vooral alleen (uitzonderingen in overleg) 
  • Ook in de spreekkamer vragen wij u de afstand van 1,5 meter te respecteren.
  • U kunt voer en medicijnen beter tijdig vooraf bestellen, wij proberen alles klaar te leggen, zodat u zo kort mogelijk in de wachtkamer hoeft te zijn.
  • Bestellingen kunt u doen via het contact-formulier op deze site, maar ook via een appje naar 06-53339404 (uitsluitend voor niet dringende zaken en dus niet om mee te bellen!)
  • Ook wij bespeuren de behoefte om iets grotere voorraden voer en medicijnen aan te leggen, dat is geen probleem, maar laat het ons tijdig weten, dat geeft ons de gelegenheid ze ook extra te bestellen. Verder zijn er vrij veel producten niet leverbaar. Wij proberen alternatieven te regelen.
  • We desinfecteren de deurklinken van de praktijk een aantal keren per dag

Al vanaf 1 januari 2019 moeten niet alleen onze patiënten en cliënten, maar ook wij als team, Elma Bartels missen bij Dierenkliniek de Kooikershof.
Na meer dan 30 jaar het gezicht te zijn geweest van de praktijk! Onder het kopje Informatie en geschiedenis kunt u lezen hoe dat tot stand is gekomen. 

Social Media

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur

Afhalen van voer en medicijnen kan tussen 10.30 u en 12.30 uur en
tussen 14.00 en 16.00 uur.

Wij pauzeren tussen
12.30 en 13.30 uur!

Adres

De Bakspieker 8
7609 CL Almelo

T. 0546-814510

KvKnr. 74406639