De Bakspieker 8 7609CL Almelo T. 0546-814510

In januari volgden dierenarts Elma Bartels en de assistentes Lineke en Marion de introductie van "Dierenarts training". In maart zijn ze gedrieën op de vervolgcursus geweest. Het idee van deze training is dat dieren niet bang hoeven te zijn in onze spreekkamer. 

De afgelopen jaren besteedden wij zelf al erg veel aandacht aan het trainen van de honden met kleine vleesjes. Daardoor springen ze meestal zelf vrolijk op tafel. Binnenkort is er dus ook hoop voor de grote angsthazen. De nieuwe training is natuurlijk ook voor pups en kittens want ook hier geldt: jong geleerd, is oud gedaan!

De afgelopen periode was onze website niet meer toegankelijk. Excuus als u er tegenaan bent gelopen. Gelukkig kunnen we u nu trots onze nieuwe website presenteren, die ook geschikt is voor gebruikers van tablet en mobiele telefoon!
We zijn ook trots op onze prachtige puppy-foto's, op de achtergrond verhalen

Van Huispoes naar Zwerfpoes naar Verwilderde Kat

De Dierenbescherming probeert door voorlichting kattenbezitters te motiveren om hun huiskat "te laten helpen" d.w.z. het onvruchtbaar laten maken door een dierenarts. Er zijn ontelbare ongewenste nestjes en

Een nieuwe pup? Vaak betekent dat ook veel vragen. Wat kan ik het beste te eten geven en hoe vaak moet ik eten geven? Hoe vaak moet mijn pup ontwormd worden? Hoe moet het met de zindelijkheids-training?

Social Media

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur

Ook afspraken op maandag- en woensdagavond mogelijk

Adres

De Bakspieker 8
7609 CL Almelo

T. 0546-814510

KvKnr. 08212304