De Bakspieker 8 7609CL Almelo T. 0546-814510

Vanaf  1 januari 2019 is dierenarts Mieneke van Kooten werkzaam in  de praktijk.  Zij treedt in de voetsporen van Elma Bartels, die vanaf die datum van haar pensioen geniet.

Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de gezondheidszorg besloot Mieneke toch haar passie voor dieren te volgen en ging diergeneeskunde studeren in Gent.

Behalve op dinsdagmiddag en woensdagochtend in de Kooikershof kunt u haar ook twee dagen per week vinden in dierenkliniek Aalderinkshoek. Bovendien verzorgt ze een deel van onze weekenddiensten en zal geregeld inspringen op andere dagen.

Mieneke is een fan van de Cavalier King Charles Spaniel en staat op deze foto met haar twee hondjes Arius en Gala.
Haar motto is: 
“Met veel plezier help ik nu mens en dier”

In november 2018 was ik vijfendertig jaar werkzaam als dierenarts en daarvan tweeëndertig jaar als dierenarts/(mede)eigenaar van Dierenkliniek ”De Kooikershof”.

In januari volgden dierenarts Elma Bartels en de assistentes Lineke en Marion de introductie van "Dierenarts training". In maart zijn ze gedrieën op de vervolgcursus geweest. Het idee van deze training is dat dieren niet bang hoeven te zijn in onze spreekkamer. 

Met plezier presenteren wij u onze "nieuwe" website, die ook geschikt is voor gebruikers van tablet en mobiele telefoon!
We zijn ook trots op onze prachtige puppy-foto's, op de achtergrond verhalen

Social Media

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur

Ook afspraken op maandag- en woensdagavond mogelijk

Adres

De Bakspieker 8
7609 CL Almelo

T. 0546-814510

KvKnr. 08212304