De Bakspieker 8 7609CL Almelo T. 0546-814510

UPDATE 8 januari

Onze problemen zijn grotendeels verholpen. Als u ons gemaild heeft in de periode van 20 tot 30 december kan het zijn dat de mail niet is aangekomen. We vragen u vriendelijke deze opnieuw te verzenden.

Als gevolg van de storing zijn er nog steeds een aantal gegevens vermist. Het gaat om behandelingen vanaf 15 december tot en met 24 december. Als u in die periode geweest bent kan het zijn dat er geen accurate gegevens zijn (zoals gegevens over behandelingen, maar ook over al dan niet betaalde facturen). Wij vragen u om nog even geduld te hebben, het bedrijf werkt er hard aan om de gegevens weer boven water te krijgen.

 

27 december 2020

Zoals u mogelijk al heeft gemerkt hebben wij afgelopen week te maken gehad met een ernstige computer storing.

Sinds juni maken we gebruik van een nieuw patiëntenzorg programma waarop we online moeten inloggen. Overstappen gaat nooit zonder slag of stoot dus in juni hadden we hierdoor al de nodige aanpassingsproblemen. Sinds een week is het bedrijf tot onze grote schrik offline gegaan. Dit betekent dat we niet bij onze actuele agenda en patiëntengegevens kunnen, maar ook dat onze mail niet meer werkt.

Het goede nieuws is dat we nog wel over ons programma van voorheen kunnen beschikken. Echter data tussen juni en nu zijn alleen in het nieuwe programma ingevoerd en hebben we dus niet bij de hand. Gelukkig zijn we wel "normaal" telefonisch bereikbaar zijn en kunnen gewoon patiënten behandelen. Ook kunt u ons appen via 06-53339404 (tijdens kantooruren).

 

 

Social Media

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur

Ook afspraken op maandag- en woensdagavond mogelijk

Adres

De Bakspieker 8
7609 CL Almelo

T. 0546-814510

KvKnr. 74406639