De Bakspieker 8 7609CL Almelo T. 0546-814510

Aanvullend bericht  22 maart

Afgelopen week waren wij genoodzaakt woensdagochtend te sluiten. Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen en dat betekent dat wie verkouden of grieperig lijkt thuis blijft. Daarnaast zijn er schoolgaande kinderen die thuis moeten worden opgevangen. Helaas is ons beroep niet direct als een cruciaal beroep ingeschaald. Hierdoor komt onze personele bezetting onder druk en kan het ook komende week gebeuren dat wij niet onze normale opingstijden kunnen realiseren. Wij houden u via Facebook en dit nieuwsbericht op de hoogte.

In aanvulling op onderstaande regels nog het volgende:

- u kunt voer en medicijnen beter tijdig vooraf bestellen, wij proberen alles klaar te leggen, zodat u zo kort mogelijk in de wachtkamer hoeft te zijn.
- bestellingen kunt u doen via het contact-formulier op deze site, maar ook via een appje naar 06-53339404 (uitsluitend voor niet dringende zaken en dus niet om mee te bellen!)
- ook wij bespeuren de behoefte om iets grotere voorraden voer en medicijnen aan te leggen, dat is geen probleem, maar laat het ons tijdig weten, dat geeft ons de gelegenheid ze ook extra te bestellen.

Verder wensen we iedereen sterkte die op welke manier dan ook geraakt wordt door deze crisis. 

Aanvullend bericht 16 maart

Met ingang van vandaag gaan wij ook strengere regels hanteren

- wij vragen u 1,5 meter afstand te houden van de balie
- wij laten 1 persoon tegelijk in de wachtkamer. (dus even buiten of in de auto wachten).
- als u een afspraak hebt komt u dan ook vooral alleen (uitzonderingen in overleg).
- ook in de spreekkamer vragen wij u de afstand van 1,5 meter te respecteren.

Op deze manier hopen wij u en uw huisdier de komende weken toch de hoog nodige zorg te kunnen bieden.
Verder zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor vragen.

Bericht van 8 maart 

De hele wereld is in de ban van het Corona-virus. Geen reden voor paniek, maar wel reden om voorzichtig te zijn. In het geval van een besmetting is er een quarantaine periode vereist van 14 dagen. Dat willen wij graag voorkomen. Daarom nemen wij een aantal, bescheiden maatregelen:

- we schudden tijdelijk geen handen
- we desinfecteren de deurklinken van de praktijk een aantal keren per dag

Voorlopig zijn er geen aanwijzingen dat het virus overgebracht kan worden door huisdieren. Dat wil niet zeggen dat er geen coronavirus gevonden kan worden op uw hond of kat, want ook zij kennen corona besmettingen. De Covid 19 variant is echter een totaal andere variant. Knuffelen met je huisdier is dus helemaal veilig, laten likken liever niet (maar dat natuurlijk ook vanwege bepaalde bacteriën in de bekken van honden en katten).

 

Social Media

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur

Ook afspraken op maandag- en woensdagavond mogelijk

Adres

De Bakspieker 8
7609 CL Almelo

T. 0546-814510

KvKnr. 08212304