De Bakspieker 8 7609CL Almelo T. 0546-814510

Een praktijk voor iedereen

Om ook mensen met een smalle beurs tegemoet te komen kunt u al een tijdje bij ons terecht voor een BASIS vaccinatie. Waarom dus in de rij bij dierenspeciaalzaak of tuincentrum? Op afspraak kunt u nu dagelijks terecht. Natuurlijk mag u ook afspreken, BETER, met gezondheidscontrole of BEST, met vooraf een titerbepaling.

Toelichting bij het vaccinatie programma

De laatste jaren merkten we dat er steeds meer behoefte bestaat aan alternatieven voor het vaccineren, zoals wij dat altijd hebben gedaan. Aan de ene kant betekende dat de vraag naar goedkoper, maar aan de andere kant de vraag naar bewuster vaccineren.

BASIS - BETER - BEST

BEST

  • Vaccinatie na titeren - Op afspraak - Inclusief gezondheidscontrole - Inclusief bloedafname en titer bepaling - Vaccinatie op maat - Ruimte voor extra vragen

Omstreeks januari 2014 zijn we begonnen met bewuster vaccineren, het titeren. Dit betekent dat we de mogelijkheid bieden om te vaccineren uitsluitend als uw huisdier het ook nodig heeft. We bepalen door bloedonderzoek of de bescherming tegen een aantal ziektes nog op peil is en in die gevallen kan er vaak veel minder gevaccineerd worden. Dit betekent minder belasting van het immuunsysteem met vaccinaties die niet nodig zijn. Wilt u meer lezen over deze bewuste en naar ons idee beste manier van vaccineren?  Kijk dan naar de informatie over titeren op deze website.

BETER

  • Vaccinatie zoals u gewend bent - Op afspraak - Inclusief gezondheidscontrole - Ruimte voor extra vragen - Dit kiezen de meeste mensen

Dit is vaccineren zoals u het van ons al gewend was. Uw huisdier krijgt een uitgebreide gezondheidscontrole voor de vaccinatie. Daarnaast is er ruimte voor vragen, het bespreken van problemen en voor klusjes zoals anaalzakken legen of nagels knippen.

BASIS

  • Vaccinatie zonder gezondheidscontrole - Op afspraak - Geen gezondheidscontrole - Minimum aan zorg

Vanaf maart 2015 bieden we nu ook de andere mogelijkheid, goedkoper vaccineren. Wie met wat minder moet rondkomen kan er nu voor kiezen de gezondheidscontrole achterwege te laten en toch de bescherming van het dier op peil te houden. Dit scheelt in de kosten, omdat u niet meer voor de gezondheidscontrole hoeft te betalen. Voorwaarde voor deze basisvaccinatie is dat uw huisdier gezond moet zijn, dit betekent dat hij goed moet eten en drinken, niet braakt of aan de diarree is en niet hoest, niest of anderszins ziek is. In dat laatste het geval adviseren wij u de vaccinatie uit te stellen en een afspraak te maken op ons reguliere spreekuur.

Met ons programma hopen we tegemoet te komen aan uw vraag. We zijn benieuwd naar uw keus: Basis, Beter of Best!

Social Media

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur

Ook afspraken op maandag- en woensdagavond mogelijk

Adres

De Bakspieker 8
7609 CL Almelo

T. 0546-814510

KvKnr. 74406639